Mobilierul perfect pentru ingerasul tau!

Bine ai venit! Daca ai ajuns aici, inseamna ca doresti un produs de mobilier pentru copii, conform celor mai inalte standarde de siguranta si calitate.

Deoarece copilul tau merita ce este mai bun!

Dupa 18 ani de activitate de succes, puntem spune ca suntem specialisti in designul si constructia mobilierului de copii. Misiunea noastra este concentrata in realizarea si productia de mobiler pentru copii sigur, de calitate superioara, folosind doar lemn eco-friendly de exceptie.

 

Design contemporan, calitate si durabilitate pentru generatiile viitoare

   Viziunea noastra este de a oferi parintilor posibilitatea de crea un mediu sigur si sanatos pentru bebelusul lor, in confortul propriei locuinte. In consecinta, tot ceea ce facem, se reflecta in produse de siguranta maxima si de calitate superioara. Fiecare produs al nostru ce iasa pe poarta fabricii, respecta intru totul toate normele europene de siguranta in vigoare. Gama noastra de produse variaza de la patuturi, scaune inalte, tarcuri, pana la accesorii si jucarii ce ajuta bebelusul la o dezvoltare sanatoasa. Astfel, indiferent daca doresti sa achizitionezi un produs de calitate sau pentru a-l face cadou, noi, cei de la E-kid avem solutia.

Din dragoste pentru copii!

Din acest principiu, produsele noastre sunt supuse unor teste riguroase pentru a fi la cele mai stricte standarde de siguranta.

Prioritatea noastra…Siguranta Copilului.

Valorile noastre:

Siguranta Bebelusului: Siguranta este prioritatea noastra! Fiecare produs pe care il realizam este supus celor mai riguroase teste pentru a fi conform normelor europene in vigoare privind siguranta celor mici.

Pret Competitiv: Stim cat de important este pretul in ziua de azi, cu toate acestea, suntem mandri ca am reusit sa producem produse la un pret competitiv pe piata, insa fara a face rabat de la ceea ce inseamna siguranta bebelusului.

Calitate Superioara si Prieten cu Mediul Inconjurator: Toate produsele noastre sunt realizate din lemn de o calitate exceptionala, folosind metode de valorificare a mediului inconjurator, astfel incat dorim sa oferim copiilor nostri un mediu curat si verde.

De ce noi?

Achizitionarea unui articol de moblier de copii pentru bebelusul tau este o decizie foarte importanta. Stim cu siguranta, ca parintii doresc cel mai bun produs pentru ca ingerasul lor sa aibe parte de somn odihnitor pentru o crestere sanatoasa.

Bebelusul tau va petrece cea mai mare parte a primilor ani din viata in camera lui, astfel, aceasta, in primul rand, trebuie sa ofere siguranta maxima atunci cand cel mic se odihneste ori se joaca.

Astfel, noi, cei de la Ekid te ajutam sa incepi, sa faci primi pasi, in realizarea camerei copilului tau!